Psycholoog Haarlem

Over mij

Mijn naam is Anne Cox, geboren in 1962. Ik werk als psycholoog en hypnotherapeut in een praktijk aan huis. In een informele sfeer. Zonder afstandelijk gedoe. Een uitnodiging aan jou om je hopelijk zo snel mogelijk op je gemak te kunnen voelen. Omdat je vanuit zo’n gevoel veel makkelijker je kwetsbare kanten durft te laten zien, zodat we samen zo snel mogelijk tot de kern van je probleem kunnen komen. En daarmee tot de sleutel van de oplossing daarvan.

Daarom zul je bij binnenkomst ook begroet worden door mijn katten die mogelijk ook nog eens bij je op schoot willen kruipen als je nog even moet wachten. Ben je toevallig bang of allergisch daarvoor, dan zorg ik uiteraard dat de beestenboel even ver van je gehouden wordt.

Mijn werk is mijn passie

Mijn werk is een van mijn passies. Omdat het elke keer weer een fantastische uitdaging is om met een uniek persoon (jou dus) te achterhalen hoe je probleem ontstaan is en wat jij nodig hebt om de boel weer op de rit te krijgen. En die vraag verveelt nooit. Ik zie mijn werk dan ook als teamwork. Ik heb jouw input even hard nodig, als jij de mijne. Ik ben deskundig in mijn vakgebied, jij bent deskundig in jouw persoonlijke gebied, jouw ervaringen.

Contact Psycholoog Haarlem

Heb je nog vragen? Bel voor een afspraak of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Haarlem, ter attentie van Anne Cox.