Relatietherapie Haarlem met relatietherapeut Anne Cox

Twee identiteiten, één relatie

In een relatie sta je met z’n tweeën: Twee verschillende personen, twee verschillende achtergronden, waarden en normen. In een relatie kun je elkaar aanvullen en in balans houden, maar soms lopen de verschillen zo hoog op dat de relatie juist uit balans raakt. Vaak heeft dat te maken met communicatie.

In plaats van verlangens te delen, delen jullie verwijten. Één van jullie, of beiden, hebben het gevoel aan het kortste eind te trekken. Dan weet je dat het tijd is om in te grijpen.

Bij relatietherapie richten we ons op:

  • Het ombuigen van ruzies en vernietigende gesprekken naar dialogen waarin het gaat over wensen en gezamenlijke doelen;
  • Het vinden van een voldoening gevende weg tussen jullie verschillen en raakvlakken;
  • Het verstevigen van de relatie op het gebied van verbinding en intimiteit.

Relatietherapie Haarlem: aarzel niet te lang

Elke relatie heeft zijn broze momenten, dat hoort erbij. Jij en je partner komen op eigen kracht of met hulp van vrienden en familie door deze momenten.

Maar nu is het anders. En je weet het zeker, daarom ben je hier. Het lukt jullie zelf niet meer. Jullie relatie zit vast, jullie reageren op elkaar volgens een bijna vast patroon en geen van beiden lukt het om eruit te breken.

Wacht niet te lang mij te benaderen, elke dag dat jullie geen stap naar elkaar toe zetten, zetten jullie er twee van elkaar af.

Ik kan jullie helpen met relatietherapie Haarlem

In een relatie ontwikkel je patronen. Het groeit erin en is moeilijk te doorbreken, meestal zie je de patronen niet eens omdat ze ‘logisch’ zijn geworden. Je hebt er daarom goed aan gedaan mij te vinden; want waarschijnlijk kan ik jullie helpen.

Meer informatie over mijn werkwijze

Leg je vraag rustig aan mij voor

Vraag je je af of jij en jouw partner gebaat zouden zijn bij relatietherapie? Bel voor een afspraak of stuur even een mail naar praktijk Relatietherapie Haarlem ter attentie van Anne Cox.