Tarief en vergoeding van psychische hulp bij Anne Cox

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 98 en duurt 60 minuten. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €118,50 per sessie van 75 minuten.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Vergoeding, stem het af met je verzekeraar

De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets. Ook andere instanties kunnen je helpen met de vergoeding. Het UWV bijvoorbeeld, via het Centrum Indicatiestelling Zorg; veel werkgevers hebben speciale regelingen en studenten kunnen via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget kijken of er nog vergoed wordt.

Voor veel mensen is de verzekering een wollig pakket met allerhande lijsten waar maar moeilijk uit is op te maken of iets nu vergoed wordt of niet en op welke manier. Vandaar ook dat ik iedereen adviseer even te overleggen met de verzekering.

Contact

Wil je meer weten over vergoedingen en tarieven, of als je een afspraak wilt maken: bel of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Haarlem ter attentie van Anne Cox.